Een elektrische CV-ketel installeren? Goedkope hoogwaardige elektrische verwarming in snelle levering overal in Europa!

De elektrische CV-ketel THERMO GROUP is economisch en ecologisch , past op vloerverwarming op lage temperatuur, radiatoren op hoge temperatuur, plintverwarmers of voor het gebruik van verwarming van CV-ketel of zwembad. Ideaal voor privégebruik (woonhuis, gebouw, sociale woningbouw) en publiek (gemeentelijke en collectieve gebouwen: school, kinderdagverblijf, polyvalente ruimte, hotels, campings, sporthal etc.).

Een ketel gemaakt in Europa, snel geleverd zowel in Nederland en België als bijv. Engeland, Scandinavië, Zuid-Europa en daarbuiten iets later vanwege de transporttijd

De THERMO GROUP elektrische CV-ketel zorgt voor gecontroleerd verbruik en systematische reparatie in geval van storing buiten de garantie, zonder verplicht onderhoud, omdat verwarming van uw huis op de lange termijn rendabel moet blijven; in vergelijking met traditionele warmtepomp, gasketel (natuurlijk, propaan, butaan), oliegestookte ketel, pellets / houtpellets of convectoren. Het maakt deel uit van het grenelle-omgevingsforumen is CE-gecertificeerd. Ongeacht het te verwarmen oppervlak, onze ketels passen zich aan renovatie aan als voor een nieuwe bouwnorm.

Elektrische CV-ketel THERMO GROUP: aankoop van verwarming, gespecialiseerd in goedkope efficiënte elektrische CV-ketel, vraag naar een offerte voor een elektrische CV-ketel, een prijs of een tarief voor onze elektrische CV-ketel voor particulieren of professionals.