Wat zijn de voordelen van een elektrische CV-ketel?

Bent u bezig met verhuizen en twijfelt u over uw verwarmingsmethode? Dit is volkomen normaal. Tussen gas, hout en elektriciteit heeft u de zware verantwoordelijkheid om de beslissende keuze te maken. Verwacht geen wonderoplossing: elk (…)

Wandketel of staande elektrische cv-ketel?

Ver weg is de tijd dat voor een staande ketel werd gekozen omdat deze krachtiger was dan een wandgemonteerde. Dankzij technologische vooruitgang kunnen we nu genieten van dezelfde prestaties, of de ketel nu aan de (…)

Welk onderhoud voor een elektrische cv-ketel?

Momenteel wint de elektrische cv-ketel terrein bij Europese huishoudens. Zoals de naam al doet vermoeden, gebruikt dit type ketel elektriciteit als energiebron om het systeem van stroom te voorzien en warmte te verspreiden naar radiatoren, (…)

Hoe kies je een elektrische cv-ketel?

Om het comfort van de bewoners te garanderen is het in een moderne woning een verstandige keuze om een elektrische cv-ketel te installeren. Nu verschillende ontwerpen, modellen en voedingssystemen beschikbaar zijn gekomen, moet de keuze (…)

Hoe werkt een elektrische cv-ketel?

Bent u op zoek naar een manier om het interieur van uw huis te verwarmen? In de winter wordt de kou soms ondraaglijk. De elektrische cv-ketel is een zekere manier om op te warmen en (…)

Als u ergens anders goedkopere prijzen vindt, betalen we het verschil terug. De prijzen van onze elektrische CV-ketels zijn het laagst op de markt.

Onze elektrische ketels werken zonder elektronica. Onze elektromechanische technologie is eenvoudig te vervangen.

Elektrische energie is de enige energie van de toekomst. De elektrische CV-ketel heeft geen beperkingen om aan de verwarmingsbehoeften te voldoen.

We reageren op al uw projecten met een gratis op maat gemaakt onderzoek en onze producten zijn eenvoudig zelf te installeren!