Elektrische verwarming en milieu: stop met vooroordelen !

Elektrische verwarming is het onderwerp van veel kritiek vanwege de schadelijke effecten op het milieu. In vergelijking met andere verwarmingsmodi stoot de elektrische CV-ketels echter geen CO2 uit, wat toch een van de belangrijkste oorzaken (…)

Ontvet uw verwarmingscircuit om energie te besparen

Elk verwarmingssysteem dat werkt met een hydraulisch circuit wordt blootgesteld aan slibvorming. Deze kunnen de ketel vervuilen, de leidingen verstoppen en voortijdige slijtage van circulatiepompen en kleppen veroorzaken. Om te profiteren van een krachtig verwarmingscircuit (…)

remplacer chaudiere fioul par chaudiere electrique

Vervang de olieketel door een elektrische ketel

Fluctuerende energieprijzen, vervuilende installatie en veel onderhoud … De olieketel trekt nu steeds minder huishoudens aan, ten gunste van elektriciteit. Wat zijn de redenen om de olieketel te vervangen door een elektrische ketel ? Hoe (…)

Wat zijn de nadelen van een gasketel?

Elektrische ketels, de voorkeur van Europese huishoudens , zijn milieuvriendelijker, goedkoper en eenvoudiger te installeren dan gasketels. Veel mensen kiezen echter voor een gasketel als het gaat om het uitrusten van een huis met verwarming (…)

Wat is een condensatieketel?

Recente technologie voor ketels, de zogenaamde “condensatieketel” biedt een aantal voordelen zoals eenvoud, reductie van het brandstofverbruik en betere prestaties dan conventionele verbranding ketels (hout, gas en olie). Hoewel het duurder is om te kopen, (…)

Wat is een elektrische opslagketels?

Er bestaan ​​veel soorten elektrische ketels. En onder hen zijn er de opslagketels. Waar gaat het over ? Wat zijn de voor- en nadelen? Waarom is het een “gemengde” ketel? De elektrische opslagketels maakt deel (…)

Wat is een modulerende elektrische ketel?

Er zijn verschillende oplossingen om uw huis te verwarmen. Sommige zijn meer aangepast dan andere volgens verschillende criteria. De elektrische ketel blijft een van de beste oplossingen. Zoals de naam al doet vermoeden, is het (…)

Als u ergens anders goedkopere prijzen vindt, betalen we het verschil terug. De prijzen van onze elektrische CV-ketels zijn het laagst op de markt.

Onze elektrische ketels werken zonder elektronica. Onze elektromechanische technologie is eenvoudig te vervangen.

Elektrische energie is de enige energie van de toekomst. De elektrische CV-ketel heeft geen beperkingen om aan de verwarmingsbehoeften te voldoen.

We reageren op al uw projecten met een gratis op maat gemaakt onderzoek en onze producten zijn eenvoudig zelf te installeren!