Ecodesign: Wat is ErP 2018 (Ecodesign)?

De”Energiegerelateerde productenrichtlijn” (ErP) is in 2015 van start gegaan. Het is een Europese richtlijn en beoogt binnenlandse producten te vervangen die te energie-intensief en potentieel schadelijk voor het milieu zijn. Het doel is om de (…)

Verwarming : wat is de richtlijn VDI 2035?

De vermelding “VDI-richtlijn 2035” wordt vaak gebruikt op de wanden of in de technische specificaties van warmtepomp-, ketel-, leiding- of convectorsystemen. Wat is het precies? VDI 2035: een norm voor waterkwaliteit in circuits Convectoren, radiatoren, (…)

Elektrische energie als een toekomstige oplossing

Elektrische energie is de enige alternatieve groene energie in de toekomst voor uw huis of uw auto omdat deze gemakkelijk wordt geproduceerd. De verwarmingskosten nemen een steeds grotere plaats in het woningbudget in. In combinatie (…)

Als u ergens anders goedkopere prijzen vindt, betalen we het verschil terug. De prijzen van onze elektrische CV-ketels zijn het laagst op de markt.

Onze elektrische ketels werken zonder elektronica. Onze elektromechanische technologie is eenvoudig te vervangen.

Elektrische energie is de enige energie van de toekomst. De elektrische CV-ketel heeft geen beperkingen om aan de verwarmingsbehoeften te voldoen.

We reageren op al uw projecten met een gratis op maat gemaakt onderzoek en onze producten zijn eenvoudig zelf te installeren!