Elektrische energie is de enige alternatieve groene energie in de toekomst voor uw huis of uw auto omdat deze gemakkelijk wordt geproduceerd.

De verwarmingskosten nemen een steeds grotere plaats in het woningbudget in. In combinatie met de kosten voor de productie van warm water zijn ze goed voor gemiddeld 2/3 van de energiekosten van het huishouden.

Het verbeteren van een verouderd elektrisch verwarmingssysteem bespaart geld en verbetert het huiselijk comfort.

De THERMO GROUP elektrische CV-ketel is aanpasbaar aan vele andere oplossingen voor de productie van warm water of in aanvulling op een CV-ketel die al is aangesloten op het verwarmingsnetwerk.

Olie, gas en alle fossiele brandstoffen moeten worden vermeden, ze zullen steeds zeldzamer en duurder worden en de planeet blijven vervuilen om een ​​catastrofale onbalans te creëren die al is begonnen.

De elektrische stroom is het enige groene energie-alternatief in de toekomst voor uw huis of uw auto, omdat dit gemakkelijk wordt geproduceerd, bijvoorbeeld door fotovoltaïsche zonnepanelenwindturbines, hydro-elektrische opwekking.

Onze filosofie is de productie van duurzame producten zonder eigen elektronica, ontworpen om tientallen jaren zonder dure reparaties te werken om veroudering te voorkomen.

Uit een studie van het Franse ADEME (Agentschap voor milieu en energiebeheer) blijkt dat de consument ermee instemt systematisch te betalen voor de reparatie van een product als de prijs van deze reparatie minder dan een derde is van de prijs van een nieuwe. ( Bron  – Pagina 41)