De aanschaf van een verwarming is vaak een aanzienlijke kostenpost voor huishoudens. Toch zijn de meeste ketels op de lange termijn niet levensvatbaar en hebben ze een beperkte levensduur. Fabrikanten zorgen er immers voor dat hun producten slechts een paar jaar meegaan (gemiddeld 10 jaar) om individuen te dwingen een nieuwe te kopen. Dit wordt geprogrammeerde veroudering genoemd. Om hiertegen te vechten, is het mogelijk om te investeren in een hoogwaardige elektrische CV-ketel, waarvan de werking op de lange termijn is gegarandeerd.

ThermoGroup Mini Europe-ketel: waarom kiezen?

Mini Europe van ThermoGroup is een elektrische CV-ketel die eenvoudig in uw verwarmingsnetwerk kan worden geïnstalleerd en geïntegreerd. Dit product voldoet aan de Europese norm die elektrische installaties in woonhuizen regelt. De aanschafkosten zijn veel lager dan die van de meeste producten die op de markt worden verkocht: het is verkrijgbaar vanaf € 649 en kan oplopen tot € 930 (afhankelijk van het benodigde vermogen). Maar bovenal is het de garantie om te vechten tegen geplande veroudering, omdat u de keuze maakt om een ​​ketel gedurende vele jaren te laten functioneren.

De reden? De elektrische CV-ketel van ThermoGroup heeft geen elektronica. De onderdelen waaruit het product is samengesteld en die mogelijk moeten worden gewijzigd om een ​​soepele werking te garanderen, zijn dus gemakkelijk te vinden op de markt, in de groothandel of in doe-het-zelfzaken. Omdat u gemakkelijk onderdelen kunt verwisselen, heeft u gegarandeerd een levensvatbare elektrische CV-ketel die u vele winters vergezelt!

Bovendien wordt alles beheerd voor de installatie en kan de bediening ervan zo eenvoudig mogelijk zijn: om de ketel te implementeren, hoeft u deze alleen maar aan te sluiten op het hydraulische en elektrische netwerk van uw huis. Zolang de onderdelen van de ketel op een standaard manier worden vervaardigd (die niet snel zal eindigen), zal uw elektrische ketel lange tijd kunnen worden onderhouden. U hebt de garantie op efficiënte verwarming na verloop van tijd en bent zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw portemonnee.

Houd er ten slotte rekening mee dat ThermoGroup-producten en accessoires overal in Europa beschikbaar zijn voor snelle levering.

Levensduur van een ketel: ThermoGroup-tips

De keuze voor een elektrische ketel moet zorgvuldig worden overwogen. Het kiezen van een kwaliteitsproduct is in feite de garantie voor een krachtig en duurzaam verwarmingssysteem waarmee u energie kunt besparen. Het kiezen van het goede merk is daarom belangrijk: apparaten zoals de Mini Europe-ketel zijn hoogwaardige apparatuur, de componenten zijn duurzaam en zorgen voor een lange levensduur van uw ketel.

En zoals elk product, raden wij u aan het goed te onderhouden. Alhoewel een elektrische ketel niet zoveel onderhoud nodig heeft als andere soorten ketels (olie, gas, etc.), kan het voorkomen dat slib of vuil bijvoorbeeld in het netwerk terechtkomt. Aarzel niet om uw onderdelen regelmatig te controleren en indien nodig te wijzigen.

> Lees ook: Uw verwarmingscircuit ontsmetten om energie te besparen