Al deze argumenten rechtvaardigen ruimschoots de keuze om een elektrische ketel te kopen voor de beste prijs.

 1. Elektriciteit is een concurrerende energie. Met een rendement van ongeveer 100% dat u als consument alleen -achteraf- betaalt Dit levert geen opslagprobleem, geen beschikbaarheidsprobleem of ongecontroleerde prijsinflatie op. Het is de favoriete nationale energie, overvloedig en thuis geleverd.
 2. In Nederlandse landen blijft de elektriciteitsprijs systematisch rond het Europese gemiddelde. De wet verbiedt het uitschakelen van elektriciteit in geval van een staking en als er een stroomstoring is, werken de oliegestookte kachels ook niet.
 3. Elektrische rekeningen worden gespreid over het jaar, dus geen contant voorschot meer. Geen dubbele elektrische dosering voor alleen verwarming. Een veelvoud aan goede redenen rechtvaardigt de groeiende belangstelling van de Engelsen voor de keuze van elektrische verwarming.
 4. Modulair omdat er geen probleem is van transformatie of uitbreiding van het huis. Renovatiewerk tot een minimum beperkt, het apparaat vervangt eenvoudig uw oude ketel, het neemt weinig ruimte in beslag zodat er geen vierkante meters verloren gaan.
 5. Het kan worden gekoppeld aan een zonnestelsel zoals fotovoltaïsche panelen of een windturbine. Een nauwkeurig en duurzaam concept.
 6. De ketel “Mini Europe” past zich aan elk gebruik aan. Eenvoudige en snelle installatie in zowel nieuw als in renovatie. Het is ontworpen voor kleine of grote huizen, oude of nieuwe gebouwen, appartementen, gemeenschappelijke gebouwen of collectieve professionele gebouwen, veeteeltgebouwen, kassen, gemeenschappelijke hallen of sporthallen.
 7. Het is een nieuwe generatie, economisch en ecologisch bij hoge, gemiddelde of lage temperaturen. Het verwarmt zoveel als je wilt, ongeacht de buitentemperatuur, omdat het een uitlaattemperatuur tot 70 ° C kan bereiken.
 8. Het wordt geïnstalleerd zonder aanpassing van het bestaande centrale verwarmingssysteem in alle huizen en alle gebouwen met een circuit van warm water voor de verwarming: radiatorenlettertypen , staal, verwarmde vloeren, plinten, unitverwarmers, buizen met vinnen, …
 9. Geen twijfel over de verwarmingstransmitters (radiatoren), deze hebben dezelfde inlaatwatertemperatuur, hebben precies de zelfde kracht van thermische dissipatie
 10. Laag geluidsvermogen, geen compressor, geen ventilator (in tegenstelling tot een warmtepomp lucht / lucht met haar bedrijfsgeluid van 60 tot 75 dB en ongeveer 45 tot 55 dB voor een warmtepomp lucht / water). In tegenstelling tot lucht / lucht-warmtepompen is er geen installatie van een distributienetwerk voor hete lucht nodig.
 11. Houtkachel, steenkool of stookolie geven een aanzienlijk warmteverlies op de verbrandingsplaats en in de schoorsteen. Daarbij is aanvoer van koude lucht noodzakelijk voor het goed functioneren en de veiligheid.
 12. Elektrische convectoren: verticale warmtediffusie, grote luchtcirculatie en een gevoel van koude voeten, moeilijke regeling en zwart wordende  muren. Met de “Mini Europe” -ketel is er geen extra elektrische installatie in de woonkamers, in tegenstelling tot de installatie vereist door elektrische convectorverwarming of warmteopslag met de specifieke voeding van deze producten.
 13. Een verwarmingssysteem met verminderd, bijna gratis onderhoud. Extreme betrouwbaarheid, kleine ruimtebehoefte, eenvoudige installatie, rookvrij, CO2-vrij. Werkt zonder olie, zonder gas, zonder hout, zonder koelgas.
 14. De elektrische verwarming is een schoon verwarmingssysteem dat geen lucht vervuild of verbruikt. Veilig en eenvoudig risicovrij systeem voor elke gebruiker. Werkt zonder onbedoeld zuurstofverbruik, droogt de lucht niet uit en behoudt de hygrometrie. Schone en gezonde lucht gegarandeerd.
 15. De ketel is geen warmtepomp, er zijn geen bewegende delen en ook geen koelmiddel (op het gebied van broeikasgassen zijn de koelmiddelen die in warmtepompen worden gebruikt tot 15.000 keer meer vervuilend dan CO²).
 16. De prestaties van de “Mini Europe” -ketel zijn identiek, ongeacht de buitentemperatuur, zelfs als deze zeer sterk negatief is. De “COP’s” van de aangegeven warmtepompen worden gemeten bij + 7 °, meestal neemt een elektrische weerstand het over bij een negatieve temperatuur. Dit betekent dat bij een constante temperatuur van -20 ° de elektrische CV-ketel altijd een constant verbruik zal hebben, wat niet het geval is voor een lucht / lucht-warmtepomp die de elektrische weerstand ruim voor een dergelijke temperatuur nodig heeft.
 17. Het vereist geen back-up van de ketel, schoorsteen, zuignap, behuizing, dus geen vegen en beperkend onderhoud . Het vereist slechts één elektrisch abonnement, geen extra verbindingskosten zoals bij het gas.
 18. Geen specifiek netwerk, geen verbindingskosten of extra abonnementskosten (gas …), geen speciale installatietype van opslagtank (olie …), geen speciale kolom (gas …), geen opslagplaatsen (hout/olie/pellets), of hoek van de tuin (propaan), geen rookafzuigschoorsteen of zuignap, geen vegen, geen energieopslag.
 19. Warmtepompen vereisen vaak de installatie van een buffertank, vooral vanwege het risico op ijsvorming van de buitenunit in de winter en om een ​​voldoende energiereserve te behouden.
 20. Geen externe grondwerken of boren voor de installatie van het opvangnetwerk in vergelijking met warmtepompen in geothermische of lucht / water-warmtepomp.

Al deze argumenten rechtvaardigen ruimschoots de keuze om een ​​ketel tegen de beste prijs te kopen, omdat deze voldoende of goed gedimensioneerd is. Veel defecte warmtepompinstallaties, zelfs voordat ze winstgevend zijn gemaakt, worden een installatie van een  “Mini Europe” elektrische CV-ketel !